top of page
SkyBar.jpg

Lakberendezés és kivitelezés

szálláshelyek és vendéglátóhelyek

részére

Ferenczi Éva

&

Hunyás-Tóth Adrienn

Családi vállalkozásként, közös erővel tervezünk enteriőröket szálláshelyek és vendéglátóhelyek részére, egészen a kivitelezésig.

 

Több, mint 25 éves szakmai tapasztalatunk és  fiatalos szemléletünk egyesülése teszi teljessé vállalkozásunkat.

Tapasztalatainkkal és látásmódunkkal támogatjuk és fogjuk a kezét lakberendező kollégáinknak, mentor programunk segítségével. 

Akár enteriőr tervezésről, akár mentorálásról legyen szó, várjuk jelentkezésedet!

Névtelen terv.jpg

Partnereink

LOSZ
Tapétatrend
Norberttoth.me
Dora Koreny
Modern Interior Design

Rólunk mondták

Dienes Edina

"Az egész család ámult a terveken, minden elképzelésünket felülmúlta :)
Mi egyáltalán nem tudunk ilyen perspektívákban gondolkozni. Szívem szerint már holnap hozzálátnék a kivitelezésnek... Nagyon köszönöm a hozzáértő segítséget, engedelmeddel foglak ajánlani ismerősöknek."

Dr. Fóris Gyöngyi

"Kedves Éva! Örömmel támogatom a munkáját, nagyon meg voltam elégedve kreativitásával, pontosságával, precíz, többirányú ajánlatával. Imponált nagyvonalúsága minden téren. A rendelő igényes tervezése bevonzza az igényes betegeket. Hála magának a napom nagy része egy nagyon szép rendelőben zajlik, ez jó érzéssel tölt el. A páciensek is szívesen jönnek és a függönyt gyakran megdícsérik, pedig találkozásunk óta több mint öt év telt el. Nagyon jó asztalost ajánlott, aki lányomnak minden igényt kielégítő, több évtizedre szóló bútort készített. Szakmai kapcsolatai sokat segítettek, kivitelezést jelentősen könnyítették."

Boda Margit

"Mindkét elrendezés nagyon vonzó, hogyan tudok én ebből választani? A burkolt falpanel verzió teljesen más így, eszméletlen jó!
Nézegetem... Igazán köszönöm a terveket, nagyon-nagyon tetszik a végeredmény! További sok sikert kívánok a munkádhoz!
A végeredménnyel - megígérem - jelentkezem."
bottom of page