top of page
Office

Szolgáltatásaink

Lakberendezés és kivitelezés

Felfedező hívás

Ingyenes konzultáció - 30 perc

Bizonytalan vagy a tervezésben? Egy rövid beszélgetés egy szakértővel sokat segíthet. Nem tudod, melyik szolgáltatásunk lenne a legmegfelelőbb számodra? Ne aggódj! Kérj most egy INGYENES konzultációt, hogy átbeszéljük a helyzetet és segítsünk a további lépésekben!

Enteriőr tervezés

A-tól Z-ig megtervezzük a belső tereket. Szálláshelyedet modernizálnád? Új kávézót vagy éttermet nyitnál? Építkezel? Belefognál egy felújításba?

Kivitelezésben való részvétel

Kiadnád ingatlanodat, de ráférne egy kis ráncfelvarrás? Kreatív környezetté alakítanád irodádat? Megújítanád a wellness részleget? Majd mi ráncba szedjük!

Lakberendezési szaktanácsadás

vendéglátóhelyeknek és szálláshelyeknek

Lakberendezési szaktanácsadás, szín, stílus szaktanácsadás.

3D látványtervezés

kiadásra szánt ingatlanoknak, szálláshelyeknek

Szeretnéd látni a terveket, mielőtt megvalósulnának? Elkészítjük 3D változatban, hogy már az első perctől kezdve a helyszínen érezhesd magad.

Modern Interior Design

Rólunk mondták

Dienes Edina

"Az egész család ámult a terveken, minden elképzelésünket felülmúlta :)
Mi egyáltalán nem tudunk ilyen perspektívákban gondolkozni. Szívem szerint már holnap hozzálátnék a kivitelezésnek... Nagyon köszönöm a hozzáértő segítséget, engedelmeddel foglak ajánlani ismerősöknek."

Dr. Fóris Gyöngyi

"Kedves Éva! Örömmel támogatom a munkáját, nagyon meg voltam elégedve kreativitásával, pontosságával, precíz, többirányú ajánlatával. Imponált nagyvonalúsága minden téren. A rendelő igényes tervezése bevonzza az igényes betegeket. Hála magának a napom nagy része egy nagyon szép rendelőben zajlik, ez jó érzéssel tölt el. A páciensek is szívesen jönnek és a függönyt gyakran megdícsérik, pedig találkozásunk óta több mint öt év telt el. Nagyon jó asztalost ajánlott, aki lányomnak minden igényt kielégítő, több évtizedre szóló bútort készített. Szakmai kapcsolatai sokat segítettek, kivitelezést jelentősen könnyítették."

Boda Margit

"Mindkét elrendezés nagyon vonzó, hogyan tudok én ebből választani? A burkolt falpanel verzió teljesen más így, eszméletlen jó!
Nézegetem... Igazán köszönöm a terveket, nagyon-nagyon tetszik a végeredmény! További sok sikert kívánok a munkádhoz!
A végeredménnyel - megígérem - jelentkezem."
bottom of page