top of page
White Abstract

Mentor klub

Csoportos mentorálás

Amire kíváncsi vagy / amit meg szeretnél tudni / amit tudnod kell!

Profi lakberendező szeretnék lenni, de hiányzik valami a karrierem fellendítéséhez.

Mikor érdemes mentor klubtagnak jelentkezni?

Elvégeztem a lakberendező képzést, de jó lenne, ha még fogná a kezem egy tapasztalt lakberendező, hogy beindítsam a karrierem.

Hobbiként érdekel a lakberendezés világa és gyakorlati praktikákat, megoldásokat szeretnék tudni.

Blueprint

Mi a célunk a mentor klubbal?

Célunk, hogy átadjuk a lakberendezésben töltött sokéves tapasztalatunkat és szemléletünket a lakberendezés iránt érdeklődőknek.

Víziónk

Olyan közösséget szeretnénk kialakítani, ahol lakberendezők egymást támogatva építik lakberendezői karrierjüket velünk együtt.​​

4.png

Ferenczi Éva

vagyok

Lakberendező,
LOSZ társelnök

Hunyás-Tóth Adrienn

vagyok

Lakberendező

Mentorok

Marble

Mit kapok, ha klubtag leszek?

  • Online elérhető és visszanézhető videó anyagokat - havonta 1 új anyagot különböző témákban (pl. ideális ügyfél kiválasztása, projektmenedzsment, AI a lakberendezésben)

  • Havi 1 alkalom kérdezz-felelek online beszélgetést velünk és a többi taggal, ahol megoszthatod a témához kapcsolódó elakadásaidat, mi pedig segítünk minél gördülékenyebben megoldani azt

  • Negyedévente egy gyakorlati alkalmat - pl. workshop partnercégeknél

  • Korlátlan hozzáférés a tudástárhoz tagságod ideje alatt

  • További EXTRA anyagokat

  • Szórakoztató és praktikus feladatokat a fejlődésed eléréséhez

  • zárt Facebook csoport tagságot

  • negyedévente személyes csoporttalálkozó a klubtagokkal

Mi a menete?

Jelentkezz klubtagnak.

A tagdíj befizetése után hozzáférést biztosítunk a workshop anyagokhoz.

És már indulhat is a profi lakberendezővé válásod.

Marble

Gyakori kérdések

MI AZ A STUDIO TREND MENTOR KLUB? Pályakezdő lakberendezőknek, aktív lakberendezőknek, és akiket hobbi szinten érdekel a lakberendezés segítünk tapasztalatainkat átadva, hogy profi lakberendezővé váljanak.

HOGYAN TUDOK FIZETNI? Amikor megrendeled a tagságot, egy biztonságos felület kérni fogja a kártyád adatait, majd ezután addig amég le nem mondod a szolgáltatást havonta le fogja vonni a kártyádról az előfizetés összegét.

MIT KAPOK, HA KLUB TAG LESZEK? - Havi egy workshop anyagot - Havi 2 alkalom kérdezz-felelek online beszélgetést velünk és a többi taggal - félévente 1x gyakorlati alkalom - korlátlan hozzáférés a képzéstárhoz tagságod ideje alatt - zárt Facebook csoport tagságot - negyedévente személyes csoporttalálkozó a klubtagokkal  - további BÓNUSZ anyagokat

VAN LEHETŐSÉG CÉGES SZÁMLÁT KÉRNI? Igen, van lehetőség céges számlát kérni. Kérlek ehhez a csatlakozás után írj egy emailt a mentor.studiotrend@gmail.com email címre.

KIK A MENTOROK? A mentor program workshop anyagait mi állítjuk össze, Ferenczi Éva díjnyertes lakberendező, LOSZ társelnök és ArchLine.XP oktató, illetve Hunyás-Tóth Adrienn lakberendező. Mi fogjuk a kezed ezen az izgalmas úton.

KINEK AJÁNLOTT A STUDIO TREND MENTOR KLUB TAGSÁG? Pályakezdő lakberendezőknek, aktív lakberendezőknek, és akiket hobbi szinten érdekel a lakberendezés.

MILYEN FELÜLETEN ÉREM MAJD EL A TANANYAGOKAT? A felvételek és a tananyagok egy ingyenes mobil applikáción a Loom-on lesz elérhető. A közösségünkkel, pedig egy privát Facebook csoportban találkozhatsz a taggá válásod során.

HOGYAN MONDHATOM LE A TAGSÁGOT, HA ESETLEG MÁR NEM SZERETNÉM IGÉNYBE VENNI? Egyszerűen a felületen belül egy gombnyomással törölheted az előfizetésed.

MILYEN ELŐFELTÉTELE VAN A KLUBTAGSÁGNAK? Elhivatott, kíváncsi és lelkes legyél a lakberendezés iránt.

bottom of page