top of page
White Abstract
BT_20240305_studiotrendinterior_185.jpg

Hunyás-Tóth Adrienn

lakberendező

Közel 10 éves utazásszervezésben töltött karrierem mellett vágytam még több kreativitásra a munkámban, ezért lakberendezőnek tanultam, hogy felfedezzem a bennem rejlő tervezőt.

 

2021-ben végeztem lakberendezőként és csatlakoztam családi vállalkozásunkhoz. Anyukám, Ferenczi Éva ugyanis már több, mint 25 éve foglalkozik lakberendezéssel.

Szálláshelyek és vendéglátóhelyek belső tereit tervezzük meg, újítjuk fel, és kiadásra illetve eladásra szánt ingatlanok belső tereit tuningoljuk.

A tervezés mellett pedig elindítottuk mentor programunkat, amely keretein belül lakberendezőket támogatunk, átadjuk szakmai tapasztalatainkat és fogjuk a kezedet, hogy sikeres lakberendezői karriert tudj felépíteni. Hiszen talán én tudom a legjobban, hogy milyen jó, ha van valaki, aki segít és támogat, hogy beindítsam a karrieremet és mentorál. Ezt az érzést pedig szeretném, ha más lakberendezők is megismernék általunk, hogy sikeresek és magabiztosak legyenek a karrierjükben.

Mit lehet rólam még tudni?

Imádok felfedezni új helyeket Észak-Európától Dél-Afrikáig, de még Amerikában is bejártam néhány igazán izgalmas helyet. Ezek az utazások igazán lenyűgöző kultúrákkal és tájakkal ajándékoztak meg, így belőlük inspirációt nyerek a lakberendezői munkáimhoz.

A Studio Trend Interior csapatában kiaknázhatom kreatív oldalamat, és olyan egyedi megoldások megteremtésén dolgozhatok, amelyek igazán extrává teszik a belső tereket, - a te ingatlanodat, üzletedet.
   
Kezdődjön az utazás a belső terek csodálatos világában!

Publikációk, ahol megjelennek írásaim

  • Lakberinfo

  • Női szalon

Elismeréseim

  • 2022 március: ARCHLine.XP Hónap Képe pályázat - I. helyezés

  • 2023 január: ARCHLine.XP Év képe 2022 pályázat - II. helyezés

Wooden Furnitures

Telefon

+36 30 742 55 75

E-mail 

bottom of page