top of page

Lakberendező szemmel Madame Tussauds-nál - Művészet és inspiráció

Ha arra gondolunk, hogy ellátogatunk, a Madame Tussauds múzeumba, akkor ugye mindenkinek a viaszszobrok jutnak eszébe. Na de belegondoltál már mennyi munka volt a körülöttük lévő tér kialakításával?

A LOSZ-SÉTA keretében különleges programon vettünk részt: lehetőségünk nyílt arra, hogy meglátogassuk a Madame Tussauds múzeumot és megnézzük az egyedülálló környezetben kiállított élethű viaszfigurákat.

Egy kis élménybeszámoló következik most, ugyanis leesett az állunk! :)

Madame Tussauds - Studio Trend Interior

Az esemény házigazdája Koronczay Noémi volt, aki aktívan részt vett a múzeum tervezési és kivitelezési folyamataiban, és érdekes történeteket, kulisszatitkokat osztott meg velünk!


A Madame Tussaud Budapest műalkotásai és lakberendezése arra épül, hogy a viaszfigurákat a környezetbe harmonikusan illeszkedjen, a megfelelő világítás hangsúlyozza az élethűséget, a színpadtervezés pedig támogatja a látogatók élményét és folyamatos érdeklődését.


Nem csak a viasszobrok elkészítésénél, de a díszlet részletességénél is elképesztő munkát végeztek a tervezők és a kivitelezők. Mert mindezt egyedileg tervezték és kézzel készítették a mesterek. Micsoda részletgazdagsággal készítették az asztalokat, dekor-ajtókat/paneleket.

Lakberendezőként igazán inspirál minket ez a hozzáállás, ahol a részletekre való odafigyelés és az egyedi elemek létrehozása ilyen nagy hangsúlyt kap.


A Madame Tussaud Budapest izgalmas látványokat, élményt kínál, amelyek inspirálhatnak bennünket lakberendezési projekjeink során.

Köszönjük ezt a fantasztikus élményt!

bottom of page