top of page

New York lakberendező szemmel

Az amerikai életérzés, ahogy mi a Studio Trend Interior-nál látjuk lakberendező szemmel.


Nemrég érkeztem haza New York-ból, ahol volt szerencsém egy kicsit betekinteni az amerikai valóságba.

Mutatok pár érdekes enteriőrt, amiből akár inspirálódhattok is a belső terek kialakításához.


Milyen is New York?

  • minden óriási

  • nagy adagok, ha ételről, italról van szó

  • magas épületek

  • rengeteg emelet

  • nagy belmagasságok


A Skinos étterem mediterrán hangulata modern csavarral és aranyhalas tóval várja a vendégeit. Nekem nagyon tetszett a modern és a mediterrán stílus keveredése. És igazán különleges élményt nyújtanak a makramé függöny megoldások.


Az egyedi stílusú hotel, a The Washington by LuxUrban már a lobby-ban lenyűgözi az embert a különleges kialakítású mennyezeti dekorral, fényekkel, a fekete megjelenésével a falakon és a padlón is és az extra képeivel a falakon.

Aztán a szobába belépve fantasztikus kilátás nyílik a toronyházakra. Napközben is elképesztő a látvány, de éjszaka a fények még szebb látványt nyújtanak.


New York-ban is hódít az arany. Különféle felületekkel, textúrákkal megtalálható szinte mindenhol. Az épületek bejárata, ajtók, lobby, kiegészítők különböző dekor elemek, sőt még a tűzcsap is arany színben pompázott.


Egy kis extra:

Philadelphia-ban a President's House Site egy kis betekintést enged Washington elnök egykori házának még megmaradt alapzatán keresztül.


A mi Sky Bar projektünk azért is az egyik kedvencünk, mert a nagy letisztult térrel és különleges kilátással egy kicsit úgy érezhetjük magunkat, mintha New York-ban a felhőkarcolók között lennénk.


Ha szeretnétek ti is az amerikai életérzést becsempészni az ingatlanotokba, akkor keressetek minket bizalommal és mi megtervezzük nektek!


Adri

bottom of page