top of page

Sicis bemutatóterem New York-ban

Ha már New York és lakberendezés, akkor ki nem hagyhattam a Sicis bemutatótermét!

Fantasztikus volt látni élőben és egy kicsit megtapogatni a sok-sok mozaikból készült alkotásukat. Hiszen nem csak a falra készítenek szebbnél szebb művészi alkotásokat, hanem a padlót is ékesíthetik a mozaikok, személyre szabva, kombinálva akár például márvány lapokkal. Hiszen akár csak egy pici része is lehet falnak/padlónak a Sicis mozaik. A kis mozaik darabok pedig nem csak üvegből készülhetnek, de mellette még az extra hatás kedvéért textillel, fával, fémmel, és természetes kövekkel is kombinálják őket.

Sőt a medence borítása is készülhet kívül-belül Sicis mozaikból! (Tudtátok, hogy például a Dagály Duna Aréna pezsgőmedencéjét is Sicis mozaik tette különlegessé?) De még a bútorokat is feldobhatjuk egy kis Sicis hangulattal! Hiszen ellenállnak a nedvességnek és kopásállóak is.

A mozaik és burkolólapok mellett pedig kilincsek, fogantyúk, különböző bútorok, kiegészítők és lámpák is elérhetőek a termékeik között.

Sajnos a New York-i bemutatótermükben a bútorokból csak egy pár darab volt kiállítva, pedig szívesen megnéztem volna a Mars elnevezésű kávézóasztalukat, ami az egyik személyes kedvencem. De jövőre remélem találkozunk a milánói lakberendezési kiállításon és megcsodálhatjuk a Sicis standon ezt a darabot is! Addig pedig Budapesten a Momento bemutatótermében találjuk meg a szebbnél szebb darabokat.


Adri



Reméljük ezzel a kis blog részünkkel kedvet kaptatok Ti is, hogy egy kis extrát adjatok az otthonotoknak, vendéglátóhelyeteknek, szálláshelyeteknek, irodátoknak.

Keressetek minket bátran és mi segítünk egy kis Sicis hangulatot tervezni!


bottom of page