top of page
Christmas Decorations

Téli dekoráció

csomag ajánlat

Téli dekoráció tervezése ünnepi világítással!

Jó lenne, ha egyedi és hangulatos téli dekoráció díszítené a bemutató termet vagy vendéglátóhelyet, de nincs idő a megtervezésével és megvalósításával foglalkozni?

Jó helyen jár!

Majd mi a kezünkbe vesszük az enteriőrt!

A csomag magában foglalja a kreatív megoldásokat és a kivitelezést, ugyanakkor nem tartalmazza a dekorelemeket. Azokat a megrendelőnek kell beszereznie, hiszen lehet, hogy éppen az Ön termékeit tervezzük be.

A téli dekoráció tartalmazhat különböző téli motívumokkal ellátott díszeket, füzéreket, asztali dekorációkat és egyéb ünnepi elemeket, amelyekkel egyedivé tehetjük az enteriőrt. A célunk, hogy az ünnepi időszakban látványos, figyelemfelkeltő, ugyanakkor meleg, barátságos környezetet teremtsünk, és a "Téli dekoráció" csomagunk segítségével Ön, ügyfelei és termékei is részesei lehessenek ennek a varázslatos élménynek.

Az ünnepi világítás tervezése különleges élmény lesz! Segítségünkkel egyedi ünnepi világítási ötletek és elrendezések valósulnak meg, amelyek harmonizálnak az Ön és üzlete stílusával.

Összegezzük csak!

Ezzel a csomaggal nemcsak gyönyörű téli dekoráció, hanem egyedi és személyre szabott világítási tervek is készülnek, amelyek emelik az enteriőr szépségét az ünnepi időszakban. Ne hagyja ki ezt az lehetőséget, és varázsoljuk el együtt üzletét, vendéglátóhelyét egyedi és felejthetetlen téli hangulattal!

White Reindeer on Wooden Surface

20nm-ig 50 000 Ft

Mit tartalmaz?

  • téli dekoráció megtervezése és kivitelezése (dekorelemek nélkül)

  • ünnepi világítás tervezése

Jelentkezzen INGYENES konzultációnkra, hogy a dekorálás előtt átbeszéljük a részleteket!

Amennyiben szeretné, hogy mi szerezzük be a dekorelemeket, vagy egyéb kívánsága van, kérjen egyedi árajánlatot!

bottom of page