top of page

Fürdőszoba koncepciók lakásfelújításhoz, Ravak termékekkel

Szuper projektben vettünk részt, amiben Ravak termékeket terveztünk be különböző fürdőszobákba és mindezt 3D látványterveken jelenítettünk meg. Az alábbiakban bemutatjuk az említett fürdőszoba terveket.


Az első projektünk a 10° fürdőszoba család köré épült, ahol a fürdőszoba alapterülete 7,5m2. A tervezés során a modern, szokatlan és játékos hangulat volt az irányadó. Világos-, és sötétszürke terazzó burkolat öleli körbe a 10 fokban elforgatott szanitercsaládot, melynek iránya vezeti a tekintetet a mosdó felé. Meleg dió árnyalatú kiegészítőkkel és egy design székkel kombináltuk a látványt, ami tovább erősíti a modern és játékos hangulatot.


A következő projektünk az Avocado fürdőszoba családra fókuszált, amelynek alapterülete 3m2. Célunk egy modern, nőies, otthonos és romantikus fürdőszoba megtervezése volt. Ennek érdekében a szaniterek mellé nőies, íves formákat választottunk, és a bézs színt használtuk. Az izgalmas hullámos burkolat és a kerek tükör tovább fokozza a romantikus hangulatot.


A BeHappy fürdőszoba családhoz tervezett fürdőszoba alapterülete 3,5m2 volt. Itt a fókusz a modern-minimál, fiatalos és üde zöld hangulat volt. Egyedi formájú kád kádparavánnal, mosdóval és mosógéppel kombinálva kapott helyet a fürdőszobában. Színes falburkolatot választottunk, amely kiemeli a szaniterek finom vonalait. A különálló WC helyiségben pedig mozaik jellegű lapokkal burkoltuk a falakat.


A Freedom W black fürdőszoba projektünk a minimalista hangulatot tükrözi, és az alapterülete 13,5m2. A fekete Freedom W kád a fürdőszoba központi eleme, melyet a csillogó felületű Shui falburkolat emel ki. A meleg barna padlólapok környezetében a karakteres-bevállalós fekete kád áll, amelyet fautánzatú porcelán Viggo padlólapok csúszásmentes felülete vesz körül. Puha szürke frottír anyagok és meleg barna kiegészítők dekorálják ezt a tágas és kényelmes fürdőszobát. Az extra kényelmet nyújtó Walk-In zuhanykabin mellett egy kifinomult stílusú, egyszerű formájú ülőke teszi teljessé az összképet.


Végül, az Ypsilon fürdőszoba projektünk egy kényelmes és tágas 14m2-es térben valósult meg. Az Ypsylon szanitercsalád fő attrakciója a fürdőkád, amely az extra nagy, null parapetes sarokablakok előtt helyezkedik el, így sok természetes fény árad be a fürdőszobába. A Walk-In zuhany, a pultra ültetett mosdó és a wc-bidé kombináció pedig extra komfortot biztosít. Ez a design a személyes kedvencünk lett, hiszen kényelmes, praktikus és egyedien elegáns.


Ezek az általunk tervezett fürdőszobák és a Ravak termékek kombinációja remek példái annak, hogy hogyan lehet különböző hangulatokat és stílusokat megvalósítani a lakberendezés területén. A 3D látványtervek segítségével pontosan átélhetővé válik a tervezett fürdőszoba atmoszférája, és segít a vásárlóknak dönteni a megfelelő termékek és stílusok között.


Keress minket bizalommal, ha Te is szeretnéd látni a belső tereket még a kivitelezés előtt.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page