top of page

Home office pálmalevelekkel

Otthonról dolgozni jó! Ezért kényelmes, hatékony környezetet terveztünk.


Egy home office megtervezésének, az otthoni munkavégzés körülményeinek napjainkban még nagyobb hangsúlya van: a világítás, a bútorok, a szék minősége, a falfelületek megtervezése...


Ez utóbbi kialakításához tapétákat, posztereket válogattunk a Tapétatrendnél, és egy vlies anyagú fali poszter lett a nyerő: modern botanikai stílusban pálmalevél mintákkal, matt felületén bordó színekkel, kék árnyalatokkal. Négy csíkból állt össze a 368x254cm-es poszter, amit a festők hip-hopp felhelyeztek a falra. Előtte persze megterveztük honnan induljon a minta, mert a poszter szélesebb volt a falfelületnél, illetve a tető dőlése miatt a felső sarkából le kellett vágni - Minden négyzetcentiméterét sajnáltuk


Az illesztések tökéletesek lettek, a mennyezetnél végigfutó dekorléc szépen keretezi a témát, és a fehér padlószegély is felkerült a helyére.


A berendezés nagy része még hátra van, de a nőies, nem túlzóan finomkodó, látványos falfelulet tökéletes lett. A home office néha hobbifestészet helyszínéül szolgál, és ideális, hogy hangulata lendületet adjon a napi munkához.


Még alakulóban a megálmodott home office, de már most imádnivaló!Írj nekünk, ha te is szeretnél az irodádba egyedi belsőépítészeti megoldásokat!

Mi megtervezzük és kivitelezzük, hogy időt spóroljunk Neked és inspiráló környezetben dolgozhass.

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
bottom of page