top of page

Kávézó a város felett

Amikor van egy ingatlanod nagyon menő kilátással és szeretnél hozzá egy nagyon extra belső teret kialakítani. Na ilyen volt a Kávézó a város felett projektünk is.


Tervező: StudioTrend Interior
Látványtervező: Tóth Norbert - norberttoth.me
Fotorealisztikus 3D látványterv
Fotorealisztikus 3D látványterv

A koncepció az volt, hogy kényelmes kanapékon ülve, letisztult környezetben lehessen csodálni a kilátást egy csésze kávé társaságában. Fafurnérral burkolt asztalokat és bárszékeket terveztünk az ablakok elé, a helyiség közepén pedig a szürke szövettel kárpitozott kanapékat - amelyeket Jonas Wagell féle Swell sofa ihletett - tömörfa asztalokkal párosítottuk.

Fotorealisztikus 3D látványterv
Fotorealisztikus 3D látványterv

A bárban egzotikus fafurnérral burkolt pultfelületek, bárszékek és kristályüveg lámpák lettek betervezve és mivel beleszerettünk a Merano bárszékbe, így ezek sorakoznak a bárpult mellett. Mindez a mennyezeti tükörben megduplázódva izgalmas térélmény!

Fotorealisztikus 3D látványterv
Fotorealisztikus 3D látványterv

Tervezésnél az egyik fontos szempont volt, hogy az egyedi tervezésű bútorok mellett design bútorokat és minőségi elegáns anyagokat válogassunk. A márvány padlóburkolat és a fa gerendák remekül kiegészítik egymást. Rejtett világítással dobtuk fel a gerendák monotonitását és az egész kávézóba egyedi világítási hangulatokat terveztünk be, amit rövid kis filmen meg is nézhettek, milyen hatást keltenek éjféltől éjfélig.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page