top of page

Milyen minőségi különbségek vannak a látványterv kategóriáink között?

Kezdjük azzal, hogy miért jó, ha készül 3D látványterv?

A 3D látványtervek mindenképp hasznosak, mert így már azelőtt láthatod az elképzelésedet, mielőtt elkészült. Több lehetőség közül is tudsz választani, attól függően, hogy mennyire részletesen, milyen minőségben szeretnéd látni a teret (akár kültér vagy beltér). Erről bővebben itt találsz leírást.



Mi a Studio Trend Interior-nál 3 kategóriában gondolkozunk:


I. kategória - Vázlatos 3D látványterv

II. kategória - 3D látványterv

III. kategória - Fotorealisztikus 3D látványterv



Mi a különbség a három kategória között?


Az I. kategórinál - vázlatos 3D látványterv - megjelenítjük a színeket és anyagokat rajzos pillanatképen, vázlatosan, hogy látszódjanak a főbb karakteres elemek, a tér, a formák, színek, textúrák valós méretben.

látványterv
3D látványterv - Studio Trend Interior

A II. kategóriánál - 3D látványterv - már azon felül, hogy a színek és anyagok megjelennek, lerendereljük a képet, ezért sokkal életszerűbben hat a tér és a finom részletek - fények, árnyékok, világítas - is megjelennek, például a világítás és a fények.

látványterv
3D látványterv - Studio Trend Interior

A III. kategóriánál - fotorealisztikus 3D látványterv - valósághű a megjelenítés. Olyan minőségű a kép, mintha fotó lenne.

látványterv
3D látványterv - Studio Trend Interior


Melyik kategóriát mikor / kiknek ajánljuk?


Az I. kategóriát - vázlatos 3D látványterv - azoknak ajánljuk, akik szeretnék a teret megnézni, hogyan is fog kinézni még a kivitelezés előtt, hogy lássák a színeket és anyagokat, de csak egy átfogó megjelenést szeretne a részletek nem lényegesek.


A II. kategóriánál - 3D látványterv - ha például szeretnénk látni a benapozódást, vagy egy kicsit életszerűbb formában szeretnénk látni a teret, akkor érdemes ezt a megjelenítést választani.


A III. kategóriánál - fotorealisztikus 3D látványterv - ha például honlapon szeretnéd megmutatni az enteriőrt még mielőtt megvalósulna (pl. kiadásra szánt lakóingatlan, Airbnb, magazin, kiállítási stand, hotel enteriőr, termék/enteriőr bemutatás) akkor ez a verzió tökéletes választás.



Felkeltettük az érdeklődésedet, de van még kérdésed a látványtervekkel kapcsolatban? Ingyenes online tanácsadás keretein belül egyeztessünk a részletekről! Foglalj időpontot itt!



Komentarze

Oceniono na 0 z 5 gwiazdek.
Nie ma jeszcze ocen

Oceń
bottom of page