top of page

Mini "stúdió"

Olyan, mintha nem lenne befejezve... vagy most kezdték el... a falból csövek és szerelvények állnak ki... vezetékek vezetnek valahova... miért nincsenek eltakarva, beszerelve?

Mert ez egy professzionális hely, ahol videófelvételek készülnek, amelyeken keresztül megnézheted, megtanulhatod / megtanulhatják a szakik, hogy kell összeszerelni (vagy szét :) ), hogy működik, hogy kell beépíteni a termékeket, mik a profi REHAU fogások. Cél az edukáció.

A felsőszekrények beleolvadnak a mennyezet színébe
Vendégfogadásra is van hely

A helyiség, amely podcastok, unboxing videók, online oktatások helyszínéül szolgál. Ennek létrehozásában vettünk részt a REHAU Magyarország megkeresésére.

Egyedi ötletek, helyszíni szaktanácsadást követően összeállítottuk a stratégiát, amelynek mentén megvalósult a mini "stúdió", ahol gépészek, szerelők, tervezők, és az érdeklődők részére szakmai tartalmat gyártanak, beszélgetések és bemutatók zajlanak a mintakonyha és a szerelőfalak táblái között.

Szabadon látszik a szerkezet, szabadon futnak a vezetékek

Videók például a fenntartható fűtés- és hűtés rendszerről, gépészeti szerkezetek összeszerelési lépéseiről, ipari csővezetékek szereléséről, és egyéb termékvideók készülnek.

Elsődlegesen a belsőépítészeti kialakításokra (burkolatok, világítás), mobil berendezési megoldásokra összpontosítottunk, a műszaki lehetőségeket figyelembe véve.

Mobil berendezési megoldások
Fókuszban a Flipdoor, a Rauvolet redőnymegoldások, a Rauvisio brilliant nemes matt bútorfront és a Crystal hátfalpanel

Ütemterv készült a bontástól, a burkoláson keresztül, az árnyékolók felszereléséig. Első lépésként benéztünk az álmennyezet fölé, mit takar a panelrengeteg. Ez a szerkezet le is lett bontva, így megemelve optikailag a mennyezetet és szabadon hagyva a mennyezeten futó szerelvényeket, vezetékeket.

A gépészeti szerkezet mellett láthatók a REHAU konyhamegoldásai

A javasolt belsőépítészeti koncepció szerint a mennyezet grafitszürke, szinte fekete lett, a falszín fehér (ez ad egységes hátteret a sokféle műszaki szerkezetnek). A padlóburkolat az eredeti hidegburkolat helyett padlószőnyeg lett, amely elnyeli a hangot és hozzájárul, hogy nem lesz visszhangos a tér. A profi megvilágítást spot lámpatestek és derítő fények adják.

A mennyezet grafitszürke, szinte fekete lett

Amire kiemelten figyelni kellett, az akusztika: ne legyenek üres falfelületek (a könnyen összeszerelhető ipari jellegű polcrendszer ebben kiváló megoldás), és ezért került a padlóra padlószőnyeg.

Az eredeti hidegburkolat helyett padlószőnyeg került a lábak alá

Igazán izgalmas látni, ha egy munka elkészül, és öröm amikor jön visszajelzés, hogy rendben működik a tér, sikeresen használják. Köszönet a közös munkáért Rehau Magyarország!


Ha Te is szeretnéd munkakörnyezetedet átalakítani, felújítani, keress minket, jövünk, megtervezzük, kialakítjuk, Te pedig élvezheted a megújulást!

bottom of page