top of page

Modern fürdőszoba Geberit termékekkel, avagy gombhoz a kabát

Izgalmas dolog történt velünk a hetekben, ami inspirált minket és arra gondoltam megosztom egy blog bejegyzésben, hogyan született meg ez a modern fürdőszoba a Geberit támogatásával.

modern fürdőszoba
3D látványterv - Studio Trend Interior

Olyan dolog történt velünk nemrég, ami nagyon mókás, nagyon izgalmas és nagyon inspiráló!

Történt ugyanis, hogy néhány hete a Geberit 150. szülinapi bulijára voltunk hivatalosak, így anyummal - Ferenczi Éva -, mint cégünk két lakberendezője mentünk el és velünk tartott a tesóm is - Tóth Norbert -, aki a látványterveinket szokta készíteni.

Egy izgalmas kvíz feladattal várta a vendégeket a szanitertermékek európai piacvezetője és miután válaszoltunk a kérdésekre, a kérdőívet stílusosan egy WC-be kellett beledobnunk. :)

Eljött az eredményhírdetés ideje. Mi az esélytelenek nyugalmával odaálltunk és vártuk, kik lesznek a szerencsések, akik elnyerik a Geberit termékeket, hiszen hosszú évek óta a tapasztalatunk eddig az volt, hogy nem nyerünk a tombolákon és kvíz játékokon. Majd jött az első "sokk" :) : én lettem a 3. helyezett és egy iCon Rimfree fali WC csésze boldog tulajdonosa lettem :D Na de kihúzták a 2. helyezettet is, aki nem más lett, mint anyukám! :) aki pedig egy Acanto tükrös szekrénnyel gazdagodott. Itt már nagyon csodálkoztunk és nevettünk, de az 1. helyezett sajnos nem a tesóm lett :D . Pedig nagyon vicces lett volna, ha mindhármat mi nyerjük meg :) Természetesen nem bundáztuk meg a játékot! :D


Na de ezek után jött csak a fejtörés!

Nem, nem az, hogy a hónunk alá csapjuk a WC-t. :D Hanem, hogy ki legyen az a szerencsés, akinek betervezzük a fürdőszobájába ezeket a Geberit termékeket?


Így jött az ötlet, hogy ha már van "gombunk", tervezzünk hozzá "kabátot"!


Készítettünk egy fiktív fürdőszoba tervet, ami a Modern fürdőszoba a Geberit támogatásával címet kapta. És megterveztük, mi hogyan képzelnénk el ezeket a konkrét szanitereket egy modern fürdőszobában.

modern fürdőszoba
Alaprajz - Studio Trend Interior

Terveinkben grafitszürke, szinte fekete márványmintás kőporcelán burkolatot kombináltunk fahatású SPC falburkolattal és fahatású padlóburkolattal. Az összeállítás kiválóan harmonizál a tükrös szekrény fakó tölgy színével.

A spotok és rejtett LED világítás mellett igazán extra látvány a fali mosdószekrény felső világító panele, és extrákkal van kialakítva a szekrénybelső is: a belső hátfalon tükörrel, tárolódobozokkal, világítással.

A lekerekített formavilágú, rimfree technológiával és láthatatlan rögzítéssel tervezett Acanto fali WC jól illeszkedik a modern, letisztult formavilágú fürdőszobába, hiszen az Acanto fürdőszoba család a letisztult designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti.


Szépen kiemeli és a kádat körbefogja a famintázat (a mennyezetre felfutó falpanel), és rajta extra látvány a francia Cinier féle Corsica törölközőszárító radiátor, amely szépen rímel a grafitszürke márványburkolat hangulatára.


Hasonló a WC mögötti falon és a mennyezeten is körbefutó design: a lécezést imitáló fekete, vékonyan hornyolt Iris márvány burkolattal, mely körülöleli a Geberit fali szekrényeket is.


Extra megoldások a WC melletti falba süllyesztett, a padlótól a mennyezetig érő, szinte láthatatlan tároló nyíló ajtóval, belső polcokkal. És szintén a falban kialakított falfülke jellegű nyitott tároló polcokkal, függőlegesen futó rejtett LED világítással.

modern fürdőszoba
3D látványterv - Studio Trend Interior

Ha bevállalnál egy ilyen modern fürdőszoba megoldást otthonodban, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon és Neked is tervezünk egyedi kialakítású Geberit fürdőszobát.

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jul 09
Rated 5 out of 5 stars.

Szuper story és látványterv :)

Like
Replying to

Köszönjük szépen! :)

Like
bottom of page