top of page

Falevelek, bogyók és székek: itt a tökéletes őszi dekoráció ideje az Impalánál!

Impala Bútorkereskedő Kft.. A helyszínt már régóta ismerjük - hiszen számos ügyfelünkkel itt rendeltük meg az étkezőgarnitúrákat, székeket -, de most különleges oka volt, hogy ellátogattunk hozzájuk, ugyanis őszi dekoráció készült, őszi színekbe öltöztettük bemutatótermük egy részét. Lássuk, mi sült ki belőle!


Feltérképeztük, lemértük és lefotóztuk a dekorálásra váró területet, és a kollégákkal is beszéltünk egy kicsit :)


Ezek alapján koncepciót készítettünk, skicceltünk, vázlatos 3D látványterv is készült, majd feltérképeztük a beszerzési helyeket. Ezután nekivágtunk a beszerzésnek. Mindent előre megterveztünk, de igyekezni kellett, hogy még a nagy tökvásárlási bumm előtt mi is meg tudjuk venni a tökfejeket :) , hiszen egy őszi dekoráció e nélkül kevésbé látványos. És igen, szerencsére kaptunk többféle méretben és színben! Jókor mentünk, mert a Mindenszentek előtti nap már csak egy darab tököt láttunk az árusnál.

Impala őszi dekor - Studio Trend Interior

Indulás: A kocsi csomagtartóban kosarakban, táskákban ültek :) egész úton a termékek, szerszámok. A tökök nem is tudtak elgurulni, inkább egymáshoz simulva várták a kiszállást :) Közben még beugrottunk krizantémot venni, egy nagy ölnyi méretű bordó színűt választottunk (ez majd narancs árnyalatú lesz kis idő múlva).


Koncepciónk szerint szelfi “sarok” lett kialakítva, ahol a betérő vásárlók, nézelődők kipróbálhatják például a forgószéket, a dekorált tömör tölgyfa asztalt, vagy a bevállalósabb bárasztalnál a bárszéken ülve fotót készíthetnek. Az asztalokra a cég színvilágához illeszkedve merész narancsszínű terítő került: az étkező asztalon futóként simul, rajta gesztenyék, almák, gyertyák, falevelek és LED fények között a tökök. Szuper a tálaló tök! (Ennél a tök tetején ül egy tál, benne dió - de bármilyen apró falat, akár makaron is lehet.)

A bár asztalon a terítőt csomózva rögzítettük, és erre helyeztünk el az őszi dekoráció apróbb kellékeit: dísztököt, kínai sütőtököt, gesztenyét.


Mindezek háttereként hatalmas céglogók láthatók, és a táblára az ősz és az Impala színeiben játszó lufi fürtöt függesztettünk. Ebben és a bútorok átrendezésében sokat segítettek az Impala kollégái. Ezer köszönet érte! :)


Neked tetszik az Impala bemutatótermének az őszi dekoráció?

Írd meg kommentben!

bottom of page