top of page

Specialty kávézó Budapest belvárosában: Az egyetemisták kávézója

Egy különleges projektet szeretnék bemutatni Neked, amely az egyetemisták új kávézója lesz Budapest belvárosában. Mint lakberendező, részt vehetek egy olyan kávézó tervezésében és megvalósításában, amely a specialty kávék szerelmeseinek szentelt hely, és ahol a fiatalok kikapcsolódhatnak és tanulhatnak egyaránt.


Az első dolog, ami a projekt során szembe tűnik, az a kávézó stílusa. Egy olyan helyet akartam létrehozni, amely egyedülálló és különleges élményt nyújt minden látogatónak. A specialty kávézók rusztikus, indusztriális és modern elemeket vegyítenek, és én is ezt a harmóniát próbáltam megteremteni.


Rusztikus megjelenés

A falakat egyedi kopott, rusztikus dekorfestés díszíti, ami egyfajta melegséget és otthonosságot sugall. A tégla burkolás pedig az időtállóságot és a hagyományt szimbolizálja.

Studio Trend Interior - Specialty kávézó

Indusztriális jegyek

Fekete fém vázak tartják a polcokat, és ezek a vázak a modern és időtlen dizájn részét képezik.


Modern kényelem

Az egyetemisták és a diákok számára kényelmes tanulási és pihenési lehetőséget szerettünk volna teremteni. A fa burkolás és polcok, a bőr székek és a fa asztalok olyan elemek, amelyek a modern kényelem és a meleg otthonosság érzését hozzák. A kényelmes bőr bárszékek a baráti beszélgetések és a tanulás ideális helyszínei.


A zöld szerepe

A kávézóban a növények is fontos szerepet játszanak. A polcokon elhelyezett növények nemcsak esztétikusak, hanem a friss levegőt is behozzák a térbe, amely segíthet a tanulásban és a pihenésben egyaránt. A mennyezeten lévő háló dekoráció pedig egyedi látványt nyújt.


Színvilág és hangulat

A színek fontos szerepet játszanak a tervezésben. A fekete és barna színek dominálnak a kávézóban, amelyek eleganciát és melegséget sugallnak. Az ilyen színek különösen jól passzolnak a rusztikus és indusztriális elemekhez, és segítenek létrehozni egy olyan hangulatot, amely ideális a tanuláshoz és a pihenéshez.

Studio Trend Interior - Specialty kávézó

Összességében nagyon izgalmas részt venni ebben a projektben, és úgy érzem, hogy sikerült létrehozni egy olyan specialty kávézót a terveken, amely egyedülálló élményt fog nyújtani a fiataloknak. Reméljük, hogy ez a hely a tanulás és a pihenés tökéletes kombinációját kínálja majd, és a specialty kávék világába kalauzolja az ide látogatókat.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page