top of page

Két lakberendező, egy festő és sok-sok festmény

Lakberendezőként a színek és a kreativitás fontos pontja a munkánknak, hogy egyedi és stílusos tervezői projektek valósuljanak meg. A hangulatos és inspiráló belső teret egy különleges festmény még jobban ki tudja hangsúlyozni. Éppen ezért egy igazán izgalmas együttműködés veszi kezdetét, ugyanis Dora Koreny Paintings-el kimaxoljuk a lakberendezés és a festészet nyújtotta közös energiát.

Na lássuk, miért is izgalmas ez a közös munka!

Érdemes végig olvasni a bejegyzésünket, mert izgalmas meglepetéssel készültünk! :)
Studio Trend Interior & Dora Koreny Paintings

A Dórival való együttműködés azonnal bővíti a színpalettát, amellyel dolgozhatunk. Hiszen egy festő a színek mágikus mestere, és a közös gondolkodás révén mélyebb érzelmi rétegeket és dinamizmust adhatunk az otthonoknak, vendéglátóhelyeknek.


A festmények nem csupán dekorációk, hanem valódi műalkotások, amelyek történeteket mesélnek el. Ezek a vizuális elemek olyan egyediséget és karaktert adnak a térnek, amit más módon nehéz lenne elérni.


A két szakma egyesítésével és a közös tervezéssel ötvözzük a lakberendezés és a művészi kifejezés legjobb elemeit, létrehozva egy olyan otthont, amely tükrözi az ügyfelünk személyiségét és stílusát. Választhatunk például gyerekszobába állatokat, wellness központba természet témát vagy akár erdész házba a kedvenc kutyás alkotásunkat.


Az együttműködésünknek köszönhetően olyan egyedi megoldásokat alkothatunk, amelyek teljes mértékben illeszkednek az ügyfelünk igényeihez. Egy festmény egyedivé teszi a teret, és kifejezi az ott lakók személyes stílusát.



Úgyhogy mi már nagyon izgatottak vagyunk a közös jövőnk miatt, és várjuk, hogy megoszthassuk veletek a következő, festészettel átitatott projektünket. Kövessetek minket, és vegyetek részt ebben az izgalmas utazásban, ahol a lakberendezés és a festészet találkozik, hogy együtt alkossunk.


Iratkozz fel hírlevelünkre, ha első kézből szeretnél értesülni legújabb közös projektjeinkről!

És íme a meglepetés! :) Használd a STUDIOTREND kódot minden vásárlásnál Dora Koreny Paintings oldalán és 5% kedvezmény kapsz a vásárlások után!


bottom of page