top of page

Varázslatos őszi dekoráció a Rio Design bemutatótermében

Az ősz hivatalos beköszöntével felkérést kaptunk egy izgalmas projektre, hogy egy bútorüzlet egyik enteriőrjét őszi dekorációval öltöztessük fel. Az egyik kirakat berendezésére esett a választás, ahol egy feltűnően színes, élénk, buja és romantikus hangulatot álmodtunk és valósítottunk meg. Megmutatjuk, hogy készült el az őszi dekoráció a Rio Design bemutatótermében!


Rio Design - őszi dekoráció

Eredetileg, a Rio Design bemutatótermének elegáns hangulatát a Balaton-kék árnyalatok és a halvány, légies szürkék, ezüstök határozzák meg. Ennek ellentéteként az őszi dekoráció buja vörösei és narancs árnyalatai tökéletesen egészítik ki a harmóniát.


Az enteriőrben kék sarokkanapé uralja a látványt egy nagyméretű barna shaggy szőnyeg és egy vitorlásokat ábrázoló SVIA Gallery festmény társaságában. Lehetőségünk volt arra, hogy válogassunk az üzlet által forgalmazott dekorációkból, vagy akár a festményt is lecserélhetjük. Végül ez utóbbi maradt, mert tökéletesen illeszkedett a tervezői koncepciónkba.

Rio Design - őszi dekoráció

A kanapéra vörös, narancs és barnás árnyalatú puha párnákat halmoztunk, ezekből az ágy mellé a szőnyegre is helyeztünk, laza leülős részt kialakítva. A karfára ágysál simul falevelekkel teli ágakkal.


Az őszi hangulatból elmaradhatatlan - ölnyi méretű - tökök a hajlított üveg lerakóasztalok alatt kaptak helyet, így dekorálnak, látványosak, és védve is vannak. Üveg vázákba őszi növényeket, ágakat, az üveg tárolókba terméseket - gesztenyét, mogyorót - válogattunk.

A színharmóniát több helyen a kék dekor gyertyák megjelenése csak fokozza, amelyek színei szinte a festmény kékjeiből léptek volna ki.


A tér most olyan, mintha belepte volna az ősz - Sárguló, vörös színekben játszó leveles ágak és vadszőlő vörös-sárga indái “futották be”.


A folyosón közlekedve a kirakaton át feltűnő színeivel a látvány felhívja magára a figyelmet, becsalogatva az érdeklődőket.


A lehetőséget köszönjük a Rio Design-nak, és a helyszíni segítséget a kolléganőknek!

Rio Design - őszi dekoráció

Ha tetszik a látvány, otthon is érdemes megvalósítani a kicsit színpadias, de mindenesetre különleges lakberendezési hangulatot. Találjuk ki együtt, hogyan hozhatjuk be az őszi színek és illatok varázsát a lakásba, vagy a munkahelyre, hogy élvezetes legyen a szezon minden pillanata.


Tipp: Az élő növényekkel, termésekkel, tökökkel vigyázni kell, hogy kitartsanak épségben addig, míg lecseréljük az őszi dekorációt a téli, karácsonyi válogatásra. A tökök alá tegyünk üvegtálkát (ez szinte láthatatlan). Az élő növényindákat akár minden nap frissre cserélhetjük, ám amennyiben költségcsökkentésre törekszünk, választhatunk szép, minőségi selyem növényeket, hogy hosszú ideig megőrizhessük a dekoráció eredeti szépségét.


Neked hogy tetszik az őszi dekoráció a Rio Design bemutatótermében? Nézd meg mit alkottunk és írd meg kommentben, hogy tetszett!


bottom of page